';

Zakelijk dineren Amsterdam

Ook voor onze zakelijke gasten organiseren wij graag een morgen, middag of avond op maat.

In de afgelopen jaren hebben wij voor veel bedrijven relatie events, jubilea, afscheidsfeestjes, Kerstdiners en andere bijzondere gelegenheden mogen verzorgen.

Ons restaurant is altijd exclusief voor uw gezelschap, waardoor u in alle privacy uw relaties kunt ontvangen, speechen, presenteren of gewoon ontspannen genieten van een leuke avond uit en bijvoorbeeld ons Italiaanse 6 gangenmenu.

Naast een diner kunt u ook bij ons terecht voor een ontbijtsessie, lunch of borrel. Welk doel u ook heeft,  de catering is bij ons nooit een bijzaak. Alle maaltijden, snacks en drankjes worden ter plekke bereid uit verse ingrediënten en zijn daardoor ook aan te passen aan alle wensen van uw gezelschap.

Ons lichte huiskamerrestaurant ligt op een steenworp afstand van het Westerpark in de Staatsliedenbuurt van Amsterdam. Tussen de sessies door is het dan ook prima mogelijk om even de benen te strekken en wat nieuwe energie op te doen. Wij beschikken over een klein terras, dat bij mooi weer ook gebruikt kan worden door uw gezelschap.

Wij beschikken over een beamer, presentatiescherm en een flipover.

Door de ligging nabij de ring A10 zijn we goed bereikbaar met de auto, maar wij zijn ook zeer goed bereikbaar met het openbaarvervoer.

Onbezorgd genieten voor een vaste prijs

Voor een vast bedrag per persoon kan jouw gezelschap onbezorgd eten én drinken bij Dining27. De prijzen worden van te voren met je doorgenomen, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Informeer naar de mogelijkheden via onze reserveer pagina.

Openingstijden


De bezorg- en afhaalservice van Dining27 is van dinsdag t/m zondag geopend van
17:00 – 21:00.


Private dining is mogelijk op de dag en tijd naar wens en ook mogelijk als lunch of brunch. Vertel ons je wensen via de reserveer pagina.

Shared Dining en Dining@Home

Dining27 biedt ook Shared Dining: een tafel met andere, jou onbekende gasten. Wat er op het menu staat is per avond verschillend. 

Ben je zelf niet zo’n keukenprins(es), maar wil je je gasten toch eens verrassen met iets speciaals? Bekijk dan onze Dining@Home mogelijkheden.

Recensies

Femke Pop
08:59 22 Jul 19
Fantastisch locatie, heerlijk eten en onwijs vriendelijke mensen! Echt een aanrader!
Johan Steenvoort
15:00 30 Apr 19
We hebben ontzettend genoten van ons diner bij Dining27. Heerlijk eten, uitstekend verzorgd, veel persoonlijke aandacht en een toplokatie. Al meteen aanbevolen bij vrienden en kennissen en ik kom er zeker graag nog een keer terug! Rene en Jacoline, succes!
Cindy Hulsebos
09:28 22 Mar 19
Loved Loved Loved Dining 27. Went to dinner this week with my Leadership Team and the food was amazing, the atmosphere so warm and welcoming. 5 stars all the way. Can't wait to go back.
Lisette Lagerweij
15:43 10 Mar 19
Good food, really nice setting en perfect service!!!

Mail ons

Bel ons

+31 20 21 01 727

Bezoek ons

Groen van Prinstererstraat 27, 1051 EH, Amsterdam