';
Dining27 > Zakelijk dineren Amsterdam

Zakelijk dineren Amsterdam

Op zoek naar de ideale locatie voor een zakelijk diner, feestelijk etentje met collega’s of een heerlijke lunch voor of na een belangrijke meeting? Bij Dining27 bieden wij de ruimte om met een besloten groep zakelijk te dineren, zonder in te leveren op uitstraling en ambiance.

We bedienen namelijk één groep per keer, wat het mogelijk maakt om met een handjevol collega’s of zakelijke relaties te dineren of lunchen in een private setting. Zo krijgt jouw gezelschap altijd de volle aandacht of privacy die jullie nodig hebben. Tijdens jullie lunch of diner zullen er geen andere gasten aanwezig zijn in het Dining27 restaurant en krijgen jullie de volledige aandacht of privacy die jullie nodig hebben.

Wat er op het menu staat tijdens jullie zakelijk diner of lunch is geheel aan jullie. Er is ruime keuze uit gerechten van de Italiaanse, Spaanse of Griekse keuken.

Bij Dining27 zijn verschillende tafelopstellingen mogelijk en kan er gebruik gemaakt worden van het WIFI netwerk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken in het geval van presentaties waar audiovisuele materialen voor nodig zijn.

Onbezorgd genieten voor een vaste prijs

Voor een vast bedrag per persoon kan jouw gezelschap onbezorgd eten én drinken bij Dining27. De prijzen worden van te voren met je doorgenomen, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

Openingstijden


De bezorg- en afhaalservice van Dining27 is van dinsdag t/m zondag geopend van
17:00 – 21:00.


Private dining is mogelijk op de dag en tijd naar wens en ook mogelijk als lunch of brunch. Vertel ons je wensen via de contactpagina.

Shared dining, kookworkshops en catering

Dining27 biedt ook shared dining: een tafel met andere, jou onbekende gasten. Wat er op het menu staat is per avond verschillend. Bekijk hier de agenda.

Ook verzorgen we kookworkshops, voor zowel groepen als individuele personen. Ben je zelf niet zo’n keukenprins(es), maar wil je je gasten toch eens verrassen met iets speciaals? Bekijk dan onze catering mogelijkheden.

Recensies

Femke Pop
08:59 22 Jul 19
Fantastisch locatie, heerlijk eten en onwijs vriendelijke mensen! Echt een aanrader!
Johan Steenvoort
15:00 30 Apr 19
We hebben ontzettend genoten van ons diner bij Dining27. Heerlijk eten, uitstekend verzorgd, veel persoonlijke aandacht en een toplokatie. Al meteen aanbevolen bij vrienden en kennissen en ik kom er zeker graag nog een keer terug! Rene en Jacoline, succes!
Cindy Hulsebos
09:28 22 Mar 19
Loved Loved Loved Dining 27. Went to dinner this week with my Leadership Team and the food was amazing, the atmosphere so warm and welcoming. 5 stars all the way. Can't wait to go back.
Lisette Lagerweij
15:43 10 Mar 19
Good food, really nice setting en perfect service!!!

Mail ons

Bel ons

+31 20 21 01 727

Bezoek ons

Groen van Prinstererstraat 27, 1051 EH, Amsterdam