';

Shared Dining Amsterdam

Tijdens ons shared dining concept bij Dining27 geniet je van lekker eten en dineer je met andere mensen dan je gebruikelijke vriendenkring. Schuif aan en ontmoet nieuwe mensen tijdens een heerlijk diner.

Bij Dining27 proef je de sfeer van een huiskamer, met de verwennerij van een luxe restaurant. En wat is er nou leuker dan deze unieke ervaring te delen door aan één tafel te zitten en nieuwe mensen te leren kennen.

Maak kennis met stadsgenoten terwijl je geniet van gerechten de Italiaanse, Aziatische en vegetarische kaart – of de klassieke kaasfondue. Wat er op het menu staat tijdens de social dining dinners is per avond verschillend. Bij Dining27 ligt de nadruk op hoogwaardige, verse ingrediënten en seizoensproducten zodat we altijd een heerlijke maaltijd kunnen serveren.

In de agenda en op onze Facebookpagina is te zien welke shared dining dinners er gepland staan en welke menu’s er op deze avonden geserveerd worden.

Onbezorgd genieten voor een vaste prijs

Voor een vast bedrag per persoon kan jouw gezelschap onbezorgd eten én drinken bij Dining27. De prijzen worden van te voren met je doorgenomen, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Informeer naar de mogelijkheden via onze reserveer pagina.

Openingstijden


De bezorg- en afhaalservice van Dining27 is van dinsdag t/m zondag geopend van
17:00 – 21:00.


Private Dining is mogelijk op de dag en tijd naar wens en ook mogelijk als lunch of brunch. Vertel ons je wensen via de reserveer pagina.

Shared Dining en Dining@Home

Dining27 biedt ook Shared Dining: een tafel met andere, jou onbekende gasten. Wat er op het menu staat is per avond verschillend. 

Ben je zelf niet zo’n keukenprins(es), maar wil je je gasten toch eens verrassen met iets speciaals? Bekijk dan onze Dining@Home mogelijkheden.

Recensies

Femke Pop
08:59 22 Jul 19
Fantastisch locatie, heerlijk eten en onwijs vriendelijke mensen! Echt een aanrader!
Johan Steenvoort
15:00 30 Apr 19
We hebben ontzettend genoten van ons diner bij Dining27. Heerlijk eten, uitstekend verzorgd, veel persoonlijke aandacht en een toplokatie. Al meteen aanbevolen bij vrienden en kennissen en ik kom er zeker graag nog een keer terug! Rene en Jacoline, succes!
Cindy Hulsebos
09:28 22 Mar 19
Loved Loved Loved Dining 27. Went to dinner this week with my Leadership Team and the food was amazing, the atmosphere so warm and welcoming. 5 stars all the way. Can't wait to go back.
Lisette Lagerweij
15:43 10 Mar 19
Good food, really nice setting en perfect service!!!

Mail ons

Bel ons

+31 20 21 01 727

Bezoek ons

Groen van Prinstererstraat 27, 1051 EH, Amsterdam