';

Kookworkshops

Wij houden van koken en van lekker en verantwoord eten. Onze liefde willen we graag met anderen delen. Er zijn verschillende mogelijkheden. We hebben er hier alvast een aantal uitgewerkt.

Bekijk onze Kookworkshop Hormoonfactor en Kinderkookworkshop.

Kinderkookworkshop

Er komen steeds meer kinderen die het leuk vinden om zelf de keuken in te gaan en iets lekkers en bijzonders te koken voor hun familie. Hoe leuk is het om te leren om zelf, zonder hulp, een heerlijke Italiaans menu te koken voor bijvoorbeeld een bijzondere dag?

Samen gaan we in vier weken leren hoe dat moet. In week 1 starten we met de antipasti. Kleine gerechtjes die voor de maaltijd worden geserveerd. In week 2 maken we een heerlijke verse pasta, in Italië eigenlijk een voorgerecht. Week 3 is voor het hoofdgerecht en we sluiten in week 4 af met het nagerecht.

We bereiden alles uit verse ingrediënten en tussendoor proeven we natuurlijk alles.

Je neemt wat je gemaakt hebt mee naar huis, zodat iedereen kan proeven wat je hebt gemaakt.

De workshops worden gegeven op woensdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Het minimale aantal kinderen is 6 en het maximum is 12.

De prijs is € 15,00 per dag. Voor € 5,00 per persoon maken we genoeg om ook de rest van de familie mee te laten eten.

Data in 2021*
27 januari t/m 17 februari
7 april t/m 28 april
2 t/m 23 juni

*De data zijn onder voorbehoud van de regelgeving van de overheid.

Kookworkshop Hormoonfactor

Sinds 2018 ben ik gecertificeerd Trainer Hormoonfactor. In deze opleiding heb ik geleerd dat eten niet alleen lekker moet zijn, maar ook een belangrijke rol speelt bij het optimaliseren van onze hormoonhuishouding. Eten als medicijn dus. De reden dat veel mensen moeite hebben met het volhouden van een dieet heeft vaak als reden dat goed eten niet altijd lekker is. Ik wil je leren om met goede en gezonde ingrediënten heerlijke maaltijden te maken.

De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Welke rol speelt voeding in onze hormoonhuishouding en hoe kunnen we dat met gezonde voeding beïnvloeden?
  • Glutenvrij, lactosevrij, caseïnevrij, zonder toegevoegde suikers en schadelijke E-nummers. Wat valt er af, maar zeker zo belangrijk: wat blijft er over!
  • Ontbijten: een goede start van de dag
  • Salades en dressings
  • Soepen voor thuis of op het werk
  • Maaltijden voor iedere dag
  • Feest!

De workshop bestaat uit 6 dinsdagavonden van 4 uur. De eerste sessie is een theoriesessie. In de andere avonden gaan we aan de slag om zelf gerechten te maken. De avonden starten om 18.00 uur en eindigen om 22.00 uur.

De kosten bedragen € 35,00 per avond,  € 210,00 voor de hele workshop. De kosten zijn inclusief de gebruikte ingrediënten, water en thee en je neemt je eigen gerecht mee naar huis.

Het maximale aantal deelnemer is 8.

Data in 2021*

2 maart – theorie
9 maart – ontbijtjes
16 maart – salade en dressings
23 maart – soepen
30 maart – maaltijden voor iedere dag
6 april – feest

*De data zijn onder voorbehoud van de regelgeving van de overheid.

Recensies

Femke Pop
08:59 22 Jul 19
Fantastisch locatie, heerlijk eten en onwijs vriendelijke mensen! Echt een aanrader!
Johan Steenvoort
15:00 30 Apr 19
We hebben ontzettend genoten van ons diner bij Dining27. Heerlijk eten, uitstekend verzorgd, veel persoonlijke aandacht en een toplokatie. Al meteen aanbevolen bij vrienden en kennissen en ik kom er zeker graag nog een keer terug! Rene en Jacoline, succes!
Cindy Hulsebos
09:28 22 Mar 19
Loved Loved Loved Dining 27. Went to dinner this week with my Leadership Team and the food was amazing, the atmosphere so warm and welcoming. 5 stars all the way. Can't wait to go back.
Lisette Lagerweij
15:43 10 Mar 19
Good food, really nice setting en perfect service!!!

Mail ons

Bel ons

+31 20 21 01 727

Bezoek ons

Groen van Prinstererstraat 27, 1051 EH, Amsterdam