';

Groepsdiner Amsterdam

Ben je op zoek naar een speciale plek om bijvoorbeeld jouw verjaardag of jubileum te vieren met een groep van 12 tot 27 vrienden, collega’s of familieleden? Wat de reden tot een uitgebreid en privé diner ook is, ons Dining27 restaurant is geschikt voor elk groepsdiner.

Niets is mooier dan in een sfeervolle ruimte met fijn gezelschap genieten van heerlijke gerechten. Door ons unieke concept en een hoogwaardig menu, is Dining27 het perfecte decor voor een fantastische avond uit.

We bedienen maar één groep per keer. Dit betekent dat ons gehele restaurant alleen voor jullie open is en er geen andere gasten in het Dining27 restaurant aanwezig zijn tijdens jullie diner. Zo krijgt jouw gezelschap altijd de volle aandacht of juist de privacy die jullie nodig hebben voor het groepsdiner.

Onbezorgd genieten voor een vaste prijs

Voor een vast bedrag per persoon kan jouw gezelschap onbezorgd eten én drinken bij Dining27. De prijzen worden van te voren met je doorgenomen, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Informeer naar de mogelijkheden via onze reserveer pagina.

Openingstijden


De bezorg- en afhaalservice van Dining27 is van dinsdag t/m zondag geopend van
17:00 – 21:00.


Private dining is mogelijk op de dag en tijd naar wens en ook mogelijk als lunch of brunch. Vertel ons je wensen via de reserveer pagina.

Shared Dining en Dining@Home

Dining27 biedt ook Shared Dining: een tafel met andere, jou onbekende gasten. Wat er op het menu staat is per avond verschillend. 

Ben je zelf niet zo’n keukenprins(es), maar wil je je gasten toch eens verrassen met iets speciaals? Bekijk dan onze Dining@Home mogelijkheden.

Recensies

Femke Pop
08:59 22 Jul 19
Fantastisch locatie, heerlijk eten en onwijs vriendelijke mensen! Echt een aanrader!
Johan Steenvoort
15:00 30 Apr 19
We hebben ontzettend genoten van ons diner bij Dining27. Heerlijk eten, uitstekend verzorgd, veel persoonlijke aandacht en een toplokatie. Al meteen aanbevolen bij vrienden en kennissen en ik kom er zeker graag nog een keer terug! Rene en Jacoline, succes!
Cindy Hulsebos
09:28 22 Mar 19
Loved Loved Loved Dining 27. Went to dinner this week with my Leadership Team and the food was amazing, the atmosphere so warm and welcoming. 5 stars all the way. Can't wait to go back.
Lisette Lagerweij
15:43 10 Mar 19
Good food, really nice setting en perfect service!!!

Mail ons

Bel ons

+31 20 21 01 727

Bezoek ons

Groen van Prinstererstraat 27, 1051 EH, Amsterdam